Samenwerking Thebe Thuiszorg en het Bijna Thuis Huis Udenhout

Vanaf 3 januari zijn de Thebe Thuiszorg en het Bijna Thuis Huis in Udenhout met elkaar de samenwerking aangegaan. Na een intensieve periode van voorbereiding zijn de handen ineen geslagen. De samenwerking is voor beide partijen een win-win situatie. Bestaande Thebe cliënten kunnen met hun vertrouwde zorginstantie gebruik maken van de diensten van het Bijna Thuis Huis. Voor de cliënten betekent het daarmee dat zij meer keuze vrijheid hebben vanuit welke zorg instantie zij het liefste geholpen willen worden binnen het Bijna Thuis Huis. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de wijkverpleegkundige van de Thebe of het Bijna Thuis Huis in Udenhout.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *