Bijna Thuis Huis Udenhout genomineerd voor Vrijwilligersprijs Tilburg

De Vrijwilligersprijs Tilburg wordr dit jaar voor de 25ste keer uitgereikt, en dit zijn de drie genomineerde organisaties: het Bijna Thuis Huis Udenhout, Groeituin 013 en de stichting Social Kids Tilburg.

Hun ‘lot’ ligt vanaf vandaag in handen van alle inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot, Biezenmortel en Udenhout. Zij kunnen tot 4 oktober stemmen eenmalig hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en organisatie via vrijwilligerstilburg.nl/stemmen. Wie geen computer heeft, kan bij de Vrijwilligerspunten in de stad terecht.

De publieksstemmen bepalen voor twee derde deel de winnaars. Een vakjury verdeelt het resterende deel. Die bestaat dit jaar uit Aafje Dohmen (Factorium), Marlies Barthel (Tilburgse Sportraad) en Joyce Rozenbrand (PEP).

De winnaars worden bekendgemaakt op 14 oktober tijdens een besloten feestavond bij Interpolis.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *