Bijna Thuis Huis Udenhout doet mee aan DE VRIJWILLIGERSSAFARI

Op donderdag 21 september neemt Bijna Thuis Huis Udenhout deel aan de Vrijwilligerssafari, georganiseerd door Vrijwilligers Tilburg. We zetten de deuren open om geïnteresseerden te informeren over het werk dat onze vrijwilligers dagelijks in het Bijna Thuis Huis in Udenhout verrichten.

Wist je dat er al ruim 30 vrijwilligers betrokken zijn bij het Bijna Thuis Huis en we graag nog meer vrijwilligers in ons team welkom zouden willen heten?

Zonder vrijwilligers kunnen wij niet de zorg leveren die we graag willen geven. Voor al onze diensten hebben wij veel vrijwilligers nodig. Zij geven onze gasten een warm welkom en zijn beurtelings een aantal uren per week aanwezig. Om koffie te zetten, een was te draaien, een boek voor te lezen, een hand vast te houden en een luisterend oor te bieden. Onze vrijwilligers zijn er echt voor onze gasten. Als vrijwilliger heb je geen verpleegkundige achtergrond nodig, wel een warm hart.
Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar vrijwilligers die hand- en spandiensten willen verrichten zoals onderhoudsklusjes, werkzaamheden in de tuin, boodschappen doen. Ook zij zijn voor ons onmisbaar.

Naast de enorme dankbaarheid van onze gasten en hun families krijg je ook veel waardering van het Bijna Thuis Huis zelf. Zo wordt je op de hoogte gehouden van allerlei zaken middels onze Nieuwbrief, wordt je uitgenodigd voor onze jaarlijkse vrijwilligersbarbecue, verzorgen we cursussen om onze gasten nog beter te kunnen ondersteunen en zijn er bijvoorbeeld met Pasen en Kerst ook presentjes voor de vrijwilligers.

Zou jij misschien ook als vrijwilliger bij ons aan de slag willen gaan? Tijdens de Vrijwilligerssafari is onze coördinator samen met vrijwilligers aanwezig om je enthousiast te vertellen over het vrijwilligerswerk bij ons. Je kunt op deze dag vrijblijvend informeren wat de mogelijkheden voor jou zijn.
We heten je alvast van harte welkom op donderdag 21 september op de volgende tijden:

  • tussen 14.00-17.00 uur en
  • tussen 19.00-21.00 uur.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *